posted of watching someone if you do not know her temperament. do not judge a person as you evaluate a tree that they could produce a leaves or not. Allah is Just, He is more aware of everything..

Monday, 3 February 2014

what a joke..

lately ni aku selalu dapat kol orang invite wedding je..

tapi tadi takde gempa bumi, takde petir, takde hujan lebat, gerimis pon tak, mendung apetah lagi tetiba je daus kol dan tanya aku habis study bila..

pastu dia cakap takpe, dia tunggu

hekelehh...

gurauan apakah ini!! sebab tu lah aku malas nak angkat kalau dia kol. suka sangat buang masa merepek tahpape.

lepastu kena marah dengan aku sebab buat lawak hampagas macam tu. padan muka. 

No comments:

Post a Comment