posted of watching someone if you do not know her temperament. do not judge a person as you evaluate a tree that they could produce a leaves or not. Allah is Just, He is more aware of everything..

Thursday, 28 November 2013

Life update

assalamualaikum..

lama dah tak update blog ni kann. sunyi sepi sesepi suasana malam ni.

aku ada je, cuma busy

aku ada je, cuma mood takde

aku ada je, cuma malas nak menaip

aku ada je, cuma byk kerja (okay, dah redundant to point number 1)

My life going well so far. yelah back to student life kan, haruslah kucar kacir tonggang terbalik tertonggeng-tonggeng dengan life yang penuh liku-liku dan ranjau ni. okay, student degree je pon, aku punya description macamlah tengah buat master/phd. ye, aku memang over sikit.

tapi memang lah kan, siapa yang dok mencanang duduk universiti ni best gila bapak moyang mak nenek babun, memang lah nak kena hempuk dgn text book genetics aku.

aku rasa zaman aku tadika lagi best. walaupun time tu berhingus srott srett srott srett lagi, kena marah sebab buat huruf 'b' jadi 'd', kena marah dengan cikgu sebab kantoi buang makanan bawah desk meja. tapi bukan salah aku. dah cekodok tu ada sayur. ok time ni lah kau nak throwback back backk kan.

tapi walauapapun..

dont give up. just dont

and keep move on.

assignment kauu!!! *facepalm

ok bye tatatititutu (adakah pengakhiran begini membosankan? haha lantak)

No comments:

Post a Comment