posted of watching someone if you do not know her temperament. do not judge a person as you evaluate a tree that they could produce a leaves or not. Allah is Just, He is more aware of everything..

Wednesday, 21 August 2013

chapter puakaa

semalam download lecture notes yang senior dok share kat group..

 habis download, shut down laptop terus tidur. tak cek, baca apatah lagi..

pagi-pagi datang semangat nak printout the note[s] which i thought for year 1, akan tetapi rupanya untuk semester 1. yes, only!

aku selak helaian demi helaian...

sex determination, genetics, meiosis, chromosomes number & structures and the blah blahh blahhh

i was like..

apeni, ape ni, apa ini, apakah iniiiiii... heartbeat rate faster than usual. thump, thump, thump (walaupun sebenarnya heart sound lub dub lub dub)

tetiba je rasa nak demam. enough la print satu subjek (tu pon tak habis). dok dalam bilik, baring, facepalm, pejam mata, fikir..

lama...

chapter tu aku tak pernah suka. no nehi never. dulu belajar kat matrik pon sampai member dah tak tau nak terangkan kat aku lagu mana. terkulat-kulat dia dengan aku yang banyak soal..

i did it pass. tapi dah lama kot. chapter yang aku tak faham, aku pakat hafal je. kat u boleh ke?

hmmmm

boleh kot?

takpe, i take it as challenges (huarghhhh)

No comments:

Post a Comment