posted of watching someone if you do not know her temperament. do not judge a person as you evaluate a tree that they could produce a leaves or not. Allah is Just, He is more aware of everything..

Thursday, 13 December 2012

in the memory

sepanjang umur aku 19 tahun ni, sekalipun aku tak pernah pegang binatang berbulu.

comel mana pun tapi kalau binatang tu berbulu memang aku takkan pegang

kucing ke arnab ke hamster ke

ehh aku tak takut lahh, geli jee...

and all of sudden, aku kena bedah tikus. lakk!! lakkk!!! why must tikus ? bedah lah gajah ke, anak gajah ke, bapak gajah ke, nenek gajah ke.. grrr

guess what? i thought they already die tp act dia pengsan jee
stay cool

basic needs


aiyoo the heart still beats. tk sampai hati wehh
  

sukses. sila lihat the intestine, stomach, rib cage and others internal organ

macam tak percaya je aku yang bedah bedah ni kan?

memang tk payah percaya pun sebab aku takkan buat. kahkahkah. bila depan pensyarah, i act macam i lah org paling sibuk sekali. padahal sentuh hujung kuku pun tak.

dah cakap, aku memang pelakon terbaik. lepas ni boleh mintak borang kat david teo =P

aktiviti mensibukkan diri aku adalah :
mempersibukkan diri
style tak? ngeh ngeh


so, peaceeeee =P.

 innalillah kepada tikus tikus yang telah terkorban semasa pembedahan. moga ditempatkan di syurga sanaaa :(

No comments:

Post a Comment