posted of watching someone if you do not know her temperament. do not judge a person as you evaluate a tree that they could produce a leaves or not. Allah is Just, He is more aware of everything..

Saturday, 29 September 2012

overnight

assalamualaikum.

 dah dua tahun aku kat matrik, tp jarang dapat keluar pergi mana-mana dengan kawan-kawan matrik. tangkak- no wayang, no mall, no bowling centre, no big apple, no tutti fruity dan seterusnya no wayang no wayang..

haha! kalau nak list kan sampai ke subur menyingsing lengan pon tak siap.

setelah ditambah, tolak, darab, bahagi, ke melaka jua kitaa lagi sekali. memang tipu cakap aku tak bosan, tapi dah itu je yang terdekat. hmmmphh


dan ape yang paling penting sekali ialah overnight. ye memang rancang nak overnight pon. aku bukan setakat excited, dah over excited kemain. yelahhh, bukan senang aku nak keluar malam. mak masih mengawal ketat macam lah kita ni puteri raja. puteri raja india ye lah kot..

terlampau excited sa,pai terover pose. alasan sematamata. jalan punya jalan. pukul 11 semua dah ajak balik. takut jadi zombie katanye. aku kat bilik relaks je tidur lambat. buak setakat zombiee, zomba pon aku pernah jadi tau.. last-last teruskan objektip jugakk.

-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
hah kau. overnight lah kat mcd !!


a day of jalan-jalan

assalamualaikum...

aku adalah aku.
pemendenyaa...?ahh sudah sebab lama tak berblogging, macam ni laaaa..

feeling feeling masa raya hari tu tak jalan mana-mana sangat, aku duk paksa mak abah aku jalan before balik ke kolej. baru usul cadangan, bebelnya berkajang-kajang muka surat. boleh buat bungkus nasi lemak barangkali..

kesudahannya, abah putuskan jalan melaka saja sebab dekat dengan tangkak.

 Mother F. 

 Mother F tu stand for Mother Father. sayang katanya, takkan la nak mencarut . tak mencium bau syurga nanti. wahh sekali lagi Farahin Blogspot menerapkan nilai-nilai murni ditambah perisa islamik ni. hihi nak buat camana, kekangan masa. lama tak lepak dengan family sama-sama. pergi jelah, meskipun aku dah banyak kali pergi. ye, itu sadis !*ketap gigi*

sori edward cullen =P


haaa, suruh pose kjap punya lah susah. kena paksa baru nak, tu pun mulutnya duk kumat kamit cakap apemende tah yang tak tahu hujung pangkalnya.. lagi-lagi si abah tuu


pastu bila tengok gambar sendiri mengamuk sebab nampak perut dia bun***. ni pun salah aku jugak ke? (kemas beg)

ni sape anak sape tah yg bajet-bajet gambar ala vintage rockstar. rockstar lah sangat. yeahh she'll participate the PLKN. heaven rumah 3 bulan =D



what we call this? duckface? or may be tenukface? LOL

The awkward moment when he said that he want to have burung gagak tua.. i was like :?
but then i realize it was burung kakak tua. what a funnehhhhhh

boleh tahan jugak aku capture gambar yang konon-konon candid pada aku ni ek. penat lah, hari-hari angkat bakul sendiri. ni dah besau, aku nk tunjuk kat gelpren kau, kasi jatuh saham kau. WAHAHAHAHA . gelak macam setan gondol ..

Le Mama pose with lembu pulak. sangat pantas dan tuntas sambil menunjukkan barisan giginya yang putih. manakala adik menjerit memekik kononnye takut nak menaiki kereta lembu itu. tp bila dah naik tak nak turun pulak. memang !@Y&*!@*&

dan dan sampai kolej dah pukul 6 lebih lebih. dan perkara yang paling mengesyokkan aku pada hari tu ialah kad kena block 2 minggu. best tahap cipan !