posted of watching someone if you do not know her temperament. do not judge a person as you evaluate a tree that they could produce a leaves or not. Allah is Just, He is more aware of everything..

Thursday, 30 August 2012

raya dua ribu dua belas

assalamualaikum w.b.t,

berapa sangat la entri ramadhan aku kan.. tetiba je nak cerita pasal raya...
tapi raya pun dah tinggal berapa kerat hari nau je kan.. orang sibuk dah nak merdeka, 1 Malaysia, janji ditepati dah meniti di bibir rakyat Malaysia, aku baru menyibukkan diri nak update blog tentang raya.

tak nyempat kau ek bedah, assignment & tutorial dah siap? *nyorok bawah katil*

memperkenalkan tuan dan puan tanah kedaung...



team raya biru.. yang ni je sama kaler. yang lain caca merba. sometimes, i wonder bilalah nak sedondon dondon. haa yang abah tu suruh bergambar pon dia punya bebelan berkajang-kajang. ada la dalam patbelas muka surat... padahal jadi model je kot. hissh nak aje aku pakai baju melayu tu, abah yang ambil gambar. free je tak nampak telinga sebelah



baru beraya dgn member. 2 tahun kot tk jumpaaa
 tak ada kata penutupan. tak sempat ni ada event *busy mengalahkan sultan Johor*

terimalah ucapan saya,
selamat hari rayaaa :)

No comments:

Post a Comment