posted of watching someone if you do not know her temperament. do not judge a person as you evaluate a tree that they could produce a leaves or not. Allah is Just, He is more aware of everything..

Monday, 2 July 2012

projek work 1#

Assalamualaikum w.b.t......

lama betul aku dah tak mengupdate blog ye? bukan setakat tahi cicak, tahi lembu pon ada agaknye. cehh, gaya cakap macam lah 2 tahun kau tak update, padahal 2 minggu je pon. hakhakhak *gelak terbahak keluar kahak*

busy ke buat-buat busy ke atau malas yang menjadi faktor utama aku lambat update pasal entri kali ni. entri kali ni simple aja, berkenaan projek work iaitu program khidmat masyarakat yang telah diadakan pada Sabtu yang lepas. saya ulangi ye, Sabtu yang lepas. sekarang ni dah hari selasa ye kakak-kakak nenek-nenek sekalian. kalau cerita kat tukang kebun ke pak guard ke, komprem mereka tak nak dengar, ye la cerita yang dah basi macam susu basi, sape yang nak dengar ye dak?? tapi aku peduli ape, lagi orang tak nak dengar, lagi aku suka nak cerita. suka hati aku lah kan? hehe...

program khidmat masyarakat kami simple je, memandangkan kelas aku tak tersenarai dalam masak untuk moreh selepas bacaan yaasin tu, kitorang ambil lah inisiatif lain , membersihkan masjid. ceh ceh ceh, inisiatif bagai. siyes, rindu nak belajar bahasa. =( tujuannya, semestinya untuk memenuhi keperluan keperluan kerja kursus di samping memberi keselesaan kepada tetamu Allah yang hadir ke masjid An-Nur Kolej Matrikulasi Johor. dah la, ni kalau aku cerita pasal rasional, tentatif program, kronologi majlis ditambah lagi dengan kemerngarutan aku serta lawak yang tak berapa nak lawak, sampai ke fajar menyingsing pon belum tentu habis. so, the best solution is... proceed


orang pertama aku lihat lap tingkap dgn air sabun


the end, ingat senang ke nak pilih gambar dari 128 photos..? frankly speaking, aku sebenanye tukang ambil gambar je, sebab tu aku ada buat semua kerja. tapi sekejap-sekejap je pon, hehehe. apepape pon aku jadi tension bila tau kami kemas pagi, malam dah kotor balik. haissh

p/s: entri ni bukan bertujuan untuk menunjuk-nunjuk, show off ke show on ke hape ke, okay okay okay?

No comments:

Post a Comment