posted of watching someone if you do not know her temperament. do not judge a person as you evaluate a tree that they could produce a leaves or not. Allah is Just, He is more aware of everything..

Tuesday, 10 July 2012

project work 2#

assalamualaikum w.b.t

sejak tiga menjak ni life aku memang padat. tapi nak bernafas tu alhamdulillah la, boleh lagi. sekarang ni jam menunjukkan pukul 4 pagi. sibuk jugak ye kehidupan di semester 3 ini. cehh, baru sibuk sikit dah bising. orang lain yang dah keluarga boleh lagi belajar buat Master. memang aku tabik krik krik la (style baru bunyi tabik, sebab dah bosan dengan toink toink)

baru-baru ni baru je selesai tugasan dinamik yang fuhh faahh fuuhh. alhamdullillah bersyukur. jadi pengacara majlis buat kali pertama. hehee


 
pangkopak kopak pung pung (bunyi kompang download)

part ni memang tak boleh bla.. amekkaw, cikgu dah start komen
Thanks for smiling ! eh, korang smile ke?

actually, ini merupakan tugasan dinamika. diarahkan untuk merencanakan suatu majlis dan kami sepetak suara memilih majlis hari anugerah cemerlang. ni yang pelajar, yang berbahagia ni semua terdiri daripada ahli kelas aku sendiri. now, i'm realize yang kami memang mempunyai bakat lakonan yang besar setanding dengan Fasha Sandhal dan Aaron Yaziz =P

No comments:

Post a Comment