posted of watching someone if you do not know her temperament. do not judge a person as you evaluate a tree that they could produce a leaves or not. Allah is Just, He is more aware of everything..

Thursday, 19 July 2012

about Beryl's choc

assalamualaikum w.b.t


chocolate...

the number one food craved by women . there are few foods that people feel as passionate about. a passion that goes beyond a love for sweetness of most candies and desserts. chocolate is, well, different.chocolate mengandungi bahan endorphin yang boleh merangsang manusia untuk jatuh cinta. mungkin sebab itu lah perempuan mudah jatuh cinta kott..

At Beryl's it's all about delievering the best chocolate in Malaysia. menaip sambil air liur meleleh, tak dapat ketagihh.. today's Beryl's Chocolate offers *lap air liur* more than 100 varieties of chocolate to suit for your mood and desire.

mmg aku tak menolak kalau org bg free
nak ni nak tu 
they mix the various of choc in one packet =P

beli beli, boleh bg mak, abah, intan payung emas ke...


fuuh, memang best betul. cuci mata tengok cokelat yang pelbagai perasa ni. buat penggemar durian, anda juga boleh mendapatkan cokelat perasa durian yang sangat berlemak krim disukai ramai sehingga menjilat
kuku jari kaki di beryl's choclate houses yang permai ni. pehh semput sebut dalam satu nafas kan? remember, a good sentence should not exceeds one breath. so, make it short, simple and sweet sentence . apa kau melalut ni farahin cikebumbum?

puas cuci mata, ronda-ronda sampai baju aku terkena cokelat cair. bukan setitik, bukan dua titik, tapi bertitik-titik. comel je, keluar dengan baju basah-basah. haha. at least kita dapat ini. jeng jeng jenglot...


there are many people that have negative perspective for chocolate, but actually there are many benefits for human being especially for our health. trust me 

1) Chocolate is good for heart
2) Chocolate is good for brain
3)Chocolate helps control the blood sugar level
4)Chocolate is full of antioxcidants
5)Chocolate contains Theobromine
6)Chocolate is high in vitamin and minerals

tapi, pandai-pandai lah kawal makan coklat ni. kang tak pasal je Malaysia berada di kedudukan pertama untuk negara obesiti. cukup-cukuplah tercalon sebagai negara obesiti. ><

p/s: semoga mak aku baca entri kali ni. sebab mak selalu potpetpotpet sebab anak dia yang comel lotte ni suka sangat makan benda manis.



No comments:

Post a Comment