posted of watching someone if you do not know her temperament. do not judge a person as you evaluate a tree that they could produce a leaves or not. Allah is Just, He is more aware of everything..

Thursday, 12 July 2012

1 sukan?

assalamualaikum w.b.t

salam satu Malaysia

salam satu sukan. eh ade ke? lalalala

aku nak cerita pasal entri ni pon rasanye semua dah tahu.. yela, seluruh Universiti, kolej, sekolah menengah, sekolah rendah, tadika kena senamrobik. mujur baby-baby taska seri wawasan tak kena senamrobik ke chicken dance ke poco-poco, kalau tak, mesti tak menang tangan penjaga-penjaga kat situu. 

tidak ketinggalan juga kolej matrikulasi johor untuk melaksanakan visi Malaysia , 1 sukan ni. buat lemak aku,ia memang suatu penganiayaan. kesian aku, kurus dah 5 kg (kau ingat ada orang percaya ke, farahin?)

macam best je sukan reramai macam ni ek..

spontaneously
terkeluar sudah muka sengal
sudahnye, kembang kempis hidung aku sebab gambar time bersukan nye satu pon tak ada, gara-gara sibuk bergambar. sukannye idak pon an? an? an? bajet-bajet doraemon pulak aku. 


No comments:

Post a Comment