posted of watching someone if you do not know her temperament. do not judge a person as you evaluate a tree that they could produce a leaves or not. Allah is Just, He is more aware of everything..

Sunday, 3 June 2012

sick

assalamualaikum w.b.t

i'm already in johore matriculation college. being a student for 1 years more. tabahkan hati, chillex with kit kat or cadbury.. ferraro rocher pon boleh. no wonder la pipi kau gemuk, farahin ! by the way, i'm servive the past two days with a very very boring situation, getting bored easily, nothing to do. sometimes i ask myself, why sini takde wayang? karaoke ke? or coolblog and waffle cake? sadis sangat ke aku yang demand?

tempat jauh lagikan dikenang inikan pula tempat bermanja, (eh manja ke? manjakani seri petani adelaa ), tempat bermandi (macam lah kat rumah aku ada sungai, buat-buat rindu kat shower pon boleh le), tempat menguak lentang ( ciss, macam kat matrik aku tidur kat simen je ) and many more..

i miss my :
  • atok, nenek, mom, papa (macam gewwdik melampau),
  •  along (taknak la rindu dia, minah suka cari gaduh je), 
  •  uda, ila, udin, dekja, musyid, 
  • cengkudut. sang kekura yang keras kematun. eh, ada ke kekura lembik mcm jelly?
  • butet si kucing, walaupun aku tak suka kau sebab kau tu binatang berbulu yang boleh mendatangkan alergik kat aku.. aku jugakla yg bagi makan kat kau tau, so, kau mesti kena rindu aku jugak.. baru fair and square gituuhh
  • nani dan nano. ayam-ayam ku. dedua jantan dan tidak boleh melahirkan baby. dan korang sangat degil, tak tahula kalau aku balik nanti kau dah mak aku tanam... pastu tumbuh pokok yang ada buai. boleh la aku lepak petang-petang sambil makan aiskrem. ahh betapa merepeknye aku nie
  • mr kijoe. sorie la beruang sebab aku pisahkan dikau dengan spongebob and chipmunk. sebab kau ada kanser kat punggung. cehh sopan pulak ayat aku. btw, aku harap adik-adik aku take care kat kauu yek

segala benda kat rumah tu kalau boleh aku nak miss miss. aisehman, homesick terlebih pulak aku malam niee

herm, jauh kan kluang dengan muar tu. sobsobsob**



i miss them badly..

No comments:

Post a Comment