posted of watching someone if you do not know her temperament. do not judge a person as you evaluate a tree that they could produce a leaves or not. Allah is Just, He is more aware of everything..

Wednesday, 6 June 2012

ah pa kah?

assalamualaikum w.b.t..

in lab session.. lab science computer lahh

taip laju-laju nak habiskan task yang dia bagi tu. konon nak tunjuk terer la tu. podahh. hekhek. dah siap task, ade la masa lebih-lebih lagi 1 jam ke setengah jam gituu. aku pon memanfaatkan lah masa yang lebih tu dengan jalan-jalan dari blog ke blog. long term, jalan-jalan dari blog ke blog.. short term, blogwalking. ciss, kalau farahin cakap blogwalking dari tadi tak do lah aku nak memerah keringat memikirkan ape benda tah pape yang dia cakap tu. cehh keringat, macamlah engkau bercucuk tanam je gayanye..

proceed to entri kali ni lah terus, nanti makin aku melengah-lengahkan masa makin aku merepek tepek je perkara yang entahpape..

tetiba, membe ajak bergambar. aku ni bab gambar menggambar mane boleh cakap 'jap eh aku busy or tak nak lah, aku seganlah' .. orang tak ajak pon aku boleh sibuk nak interprem, ni dia ajak aku on jelah. bak kata pepatah, ibarat mengantuk, disorongkan bantal dongg. ehh, macam enggak ada kena mengena je buk? ahh pape jela. dah lama tak belajar bahasa melayu, ni alasan semata-mata.

1, 2 , 3 cenyumm

jangan lah kawan aku baca, kang kecik hati pulak dia aku ngomen ngomen tepon dia. hehehe


lepas je tengok gambar nye, aku kena marah...

'cik, kenapa kecik sangat ni? kau saje je kan nak nampakkan aku besar.. taknak bergambar dengan kau lagi..blablablablaaa'

ah pa kah?? aisehman, memang tak sayang isi padu badan sendiri je kan? nasib aku sabar, kalau tak ada jugak aku lunch nasi berlaukkan lemak-lemak mereka ni tadi. mane aku tau, aku rasa aku dah gemuk pon, dalam gambar je kot kurus. hahahaha

p/s: susah betul lah. bila kurus orang jeles bila gemuk sikit pot petpotpet --'

No comments:

Post a Comment