posted of watching someone if you do not know her temperament. do not judge a person as you evaluate a tree that they could produce a leaves or not. Allah is Just, He is more aware of everything..

Wednesday, 30 May 2012

hate part 2

lately ni, ramai orang yang asyik buat aku naik hangin. tak tau lah sempena nak datang bulan ke ape, tp before ni tak pernah pulak aku mengamuk sakan kalau nak period ke. sakit kepala la layan orang yang bermacam-macam ragam ni.

aku dah cakap, jangan buat aku marah. jangan ingat aku cool, aku tak de perasaan marah. sekali aku dah mengamuk jangan harap la aku jumpa  muka kau lagi. eh silap, jangan harap kau jumpa muka aku lagi


aku tak pernah eh nak bawak emosi aku sampai ke facebook, blog dan twitter dan apa sahaja laman sosial yang ada. kira pecah rekod ah kau sebab boleh buat aku post benda bukan-bukan yang boleh hidupkan perspektif negatif orang lain terhadap aku. and aku tak pernah-pernah menggigil jari taip this such things. but now? ni sebab skala ritcher aku tinggi sangat lebih tinggi dari tsunami dan ombak rindu ! kau patut bersyukur sebab aku bukan jenis gunakan perkataan yang berbentuk makian bila marah

sini aku explain eh, tu pon kalau kau baca ah blog aku laa

semua orang suka online, semua orang suka post kat facebook. antara keluar ke tidak je post kau kat home orang lain. jadi bila home kau asyik keluar post aku je dan kau pon rasa menyampah, kau tak payah nak sound sound aku macam kau bajet bagus, kau boleh unfriend aku terus. sebab aku memang tak de masalah langsung .tak kesah la kau tu kawan rapat aku ke, anak raja ke, budak u ke, pandai macam mane sekalipun aku tak heran. aku cuma kawan dengan orang yang nak kawan dengan aku je. as simple as that. lagi satu, aku tak pernah nak pon post aku tu keluar home orang lain lagi-lagi kau. facebook yang arrange, not me. harap faham

p/s: jangan fikir orang yang asyik duk online je tu tak boleh dapat result gempak-gempak. membe aku ramai result best walaupon dia online..macamlah kau tak online kau duduk ngadap buku 24 jam? kalau kau tak online jugak macamane kau boleh tau aku online ek? hahaha, lawak la kau ni

sekian..


No comments:

Post a Comment