posted of watching someone if you do not know her temperament. do not judge a person as you evaluate a tree that they could produce a leaves or not. Allah is Just, He is more aware of everything..

Friday, 13 January 2012

is everything gonna be okay?

dear blogger,
hari ni aku tertekan. sangat. entah kenapa badmood sgt tah. kusut. okay, hari ni je dah byk gila sbb yg membawa kepada ketidakseimbangan hormon aku. sgt gagal mengawal emosi dan kadang2 rasa mc aku tak cukup oksigen je. kalau lah korang tau cmane aku menaip entri ni kan. korang dpt tau lah bahang kegeraman aku ni tahap ape. nasib baik tak jem keypad aku ni. erghh

thats the reason why i act like this today:
start from2.30 pm

-tak dapat jawab soklan masa make it right tadi (test math)
okay. tak dapat jawab. blurr. mcm mana nak amek pekse nnti? soalan nye semua mencabar iman. erghh. kenapa belajar makin lama makin susah? keluar plak semua bab trigonometric. suka ke aku bab tu? Astaghfirullah farahin, nak berjaya jangan jadi mc ni lah! down. very__________________

-kena marah dengan membe
ni satu hal. kawan aku punya emosi kenapakah tak stabil. pastu, sbb aku saja bergurau senda macam biasa dia boleh melenting cmtu sekali. aku tak suka org marah aku. sgttttttttttttt benci. takut.

-nangis
sbb emosi kwn aku tu tak stabil, so dia marah aku. pastu, dia rasa sedih dan nangis. aku plak kena penangan kena marah dgn dia. aku pon jd sedih tapi lagi sikit je nk keluar airmata (blom kluar lagi okay)! maluu. org tersangat lah ramai dkt kafe time tu :(

-heart problem
i should'nt explain this. let it be my secret.brrr

-penat nak buat video
nak buat video dgn kawan2 untuk kerja sains com. then, byk kali tak jadi sbb emosi masing2 tak stabil. very badddd....

no caption la 



-nak main basikal tapi ergh
excited gila nak main basikal dengan roomate, penat dari buat video tu tak abes lagi aku sanggup trun. sikit tak mcm excited plak. salin seluar trek, sarung sport shoes. turun bawah je. basikal habis. penat tau!

muka tahan penat


-loker_____bengang
loker aku! asal season sgt. tak taulah. roomate aku kata aku yang ganas. ganas plak aku? tensen betul ler. boleh plak kopak. tanggal terus dia puna tempat lock tu. dah lah, nak buat report kena tunggu hari isnin. oh, sgt tertekan

-tumpah air
ni lagi satu hal. ingat nak minum air horlick. tp kan, aku tak rasa pon air yang aku beli tu air horlick. tau sbb ape? sbb rasa dia. perh. mcm susu tepung adik aku. bluwekkk. tak suka!. pastu boleh plak air tu tumpah kat aku. rasa depress sgt ni!

-sakit perut
moonhead. ntah. maybe sbb ni kot aku jadi cm short sikit kot.

p/s: sape ckp stress is healthy tuh mmg mintak penumbuk la. kenyataannya, aku tak rasa healthy langsung. serabut ada lah. tah2 aku ni kurang hormon oestrogen. tak pon lebih. ahh pape lah. sakit jiwa lah, bye la 

No comments:

Post a Comment