posted of watching someone if you do not know her temperament. do not judge a person as you evaluate a tree that they could produce a leaves or not. Allah is Just, He is more aware of everything..

Thursday, 1 December 2011

lets sway

hi blogger,
hari ni dah masuk bulan Disember. org dah enjoy cuti dah sbb penghujung tahun. tp aku masih di sini, di matrik ini. aku suka bulan ni. sbb ni kan bulan kelahiran aku. papela*. ada org suruh aku update blog la. tp aku tak tahu ape yg nk diceritakan kat entry ni. minggu ni semak aje dgn aktiviti yg same. pegi kuliah, tutor blablabla. minggu ni betul2 diuji lah kan. lecture halls takde air-cond satu. pastu tak paham ape yg lecture kimia tu ckp. yg aku tau dia suka melukis. note book aku dah mcm buku lukisan aje. cukup bulan aku kne beli drawing block lah gamaknya. kalau dah pape jenis buku ilmiah tuh sleeping pills aku, suara lecture tuh plak dah mcm lullaby yg boleh gam mata aku, sekaligus dgn bulu-bulu mata aku sekali. eh, ni bukan kutukan tau, pujian. tp pujian ke? ( tak pastilah nk klasifikasikan sbg ape) tp betul tak de niat nk kutuk XD. one more thing, ade plak satu minat baru. tetiba je suka dgar lagu sway ni ha. jom nyanyi!


sway-michael buble
When marimba rhythms start to play
Dance with me, make me sway
Like a lazy ocean hugs the shore
Hold me close, sway me more
Like a flower bending in the breeze
Bend with me, sway with ease
When we dance you have a way with me
Stay with me, sway with me
Other dancers may be on the floor
Dear, but my eyes will see only you
Only you have that magic technique
When we sway I go weak
I can hear the sounds of violins
Long before it begins
Make me thrill as only you know how
Sway me smooth, sway me now
Other dancers may be on the floor
Dear, but my eyes will see only you
[ Sway lyrics found on http://lyrics.my ]
Only you have that magic technique
When we sway I go weak
I can hear the sounds of violins
Long before it begins
Make me thrill as only you know how
Sway me smooth, sway me now
When marimba rhythms start to play
Dance with me, make me sway
Like a lazy ocean hugs the shore
Hold me close, sway me more
Like a flower bending in the breeze
Bend with me, sway with ease
When we dance you have a way with me
Stay with me, sway with me
When marimba start to play
Hold me close, make me sway
When we dance you have a way with me
Stay with me, sway with me

No comments:

Post a Comment