posted of watching someone if you do not know her temperament. do not judge a person as you evaluate a tree that they could produce a leaves or not. Allah is Just, He is more aware of everything..

Tuesday, 22 November 2011

heart or hurt?

dear blogger,
hurt ar heart? aku pon tak pasti lah aku merepek ape kan. ah lantak lah. nk tulis jugak. sbb hari ini aku sgt gelisah. I 've got problem and it is terrible. it is worst. actually, it is more then worst (ade ke more than worst ek? ) ahh pape la. sebat jelah. aku tak tau lah knapa aku gelisah sgt dan tak boleh nk solve problem tuh dgn gaye professional mcm slalu tu. aku rse down se down2 nye. otak tak boleh nk berfikir dgn baik malah tak dpt nk mencerna setiap kata2 dan bait2 org sekeliling. ini lah masalah aku. haha. asal sedih aje bru nk bukk blog. takde plak aku tulis blog time happy2 ni. aku tak tahulah mood aku ni mmg tertekan sbb problem tuh ke sbb hormon tak stabil. takpun, sbb moonhead? ahahaha. for the first time, i cannot do anything for the whole day. seriously! bace novel pon tak boleh nk habis, sbb tak boleh nk fokus. tidur pon tak boleh sbb mata takley nk tutup. mane taknya, asik kne fikir je. smpai otak pon da rase letih. ini juga kali pertama aku tak tidur siang. herm.  ni pembaikan ke pemburukan? hoho XD . plus, kononny masuk semester 2 ni nk struggle lah. tutor math yg cikgu bg pon tak buat lagi. bukan tak nak buat, masalahnya tak boleh buat. kekangan pertama mestilah sbb masalah tuh. sebenarnya aku bukan lah cmni orgny. kusut, terlalu memikirkan sesuatu masalah. tp masalah ni mmg terlalu besar. sgt besar. kian besar. smpai menganggu pemikiran aku.

p/s: bukan aku tak nak ckp dgn kwn masalah aku. smpai saat ni, belum pernah aku jd seorang perahsia. tp kali ni mmg tak boleh!

No comments:

Post a Comment