posted of watching someone if you do not know her temperament. do not judge a person as you evaluate a tree that they could produce a leaves or not. Allah is Just, He is more aware of everything..

Sunday, 14 August 2011

hey!

dear blogger,
yeah. aku farahin bach cutey. huuu!
weh. aku baru lagi bertapak kat blog ni. aku ta tau lah kan ap function ny. blog aku ni pon suroh org buatkan. mmg sedih yow. T__T. dah lah kne nganjing ngan mmbe aku nih. bengong siak! huhuhaha. aku tak tau lah nk post ape. first post ni tahu tak? di sini aku ingin menyatakan perasaan aku buat mase skang ni.
---->PELIK!

p/s: aku kat makmal sains com. mmbe aku kiri kanan sebok skodeng aku nyer post yg suci murni ni. HAHAHA! kau gila! plus, kaler ni pon mmbe aku yg paranormal tuh yg tentukan. weeweee~ dah la bace aku nyer post ni kuat2 bagai nkbg sepuloh kls dgar. *tahpape